🇺🇦 Russia is a Terrorist State – Barcelona 13.4.2023

150 людей зібралися 13 квітня 2023 року біля барселонського офісу Європарламенту, щоб протестувати проти нелюдського вбивства українських військовополонених, проти світової байдужості до багатовікового геноциду українського народу, проти головування країни-терориста Росії у Раді безпеки ООН. Люди співали гімн України, тримаючи в руках великий прапор, виступали з промовами та збирали гроші на приціл для ЗСУ.

Щоб приєднатися до нашого збору на приціл, напишіть мені до привату. Зібрано 88% від потрібної суми, 2200 із 2500 євро. https://www.facebook.com/lubava.malyseva

Фото:

      

Терміновий збір на приціл HIKMICRO для ЗСУ. 88% від 2500 є. Хто може переказати гроші – напишіть мені в приват https://www.facebook.com/lubava.malyseva, і я скажу вам, як робити переклад. Сумнівів у людях цього ланцюжка немає. Будь ласка, допомагайте. На фото: Зібрано на мітингу. Решту грошей люди відправили через bizum.

Поделиться
Запись опубликована в рубрике Протесты и социальные инициативы с метками , , , , , , , , , . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий