Пікет у Барселоні: Крим – це Україна, Толкаліна – це окупант

19 жовтня 2022 року ми знову були біля TEATRE L’ALIANÇA DEL POBLENOU — бо ні барселонська влада, ні керівництво театру, ні сусіди району, ні українська діаспора не скасували спектакль Толкаліної. Ця актриса знаходиться на сайті «Миротворець», бо від початку окупації відпочиває та працює в Криму, купила нерухомість в Криму. До Барселони вона прилетіла після вересневих вистав в Криму.

Толкаліна не настільки розумна, щоб усвідомлювати те, що відбувається, – але до останнього залишалася надія, що не всі її глядачі знижені. Учасниць акції було троє, окрім мене ще Валерія Бурлакова та Ліана Клім. У нас були плакати “No russian season in Poblenou”, “Крим – це Україна, Толкаліна – це окупант”, “Российские оккупанты! Нет никакого прощения!”, “Аquest teatre dóna suport als russos durant el bombardeig d’Ucraïna” (з портретом президента Театру Manuel Grau Picó).

Ліана говорила росіянам, які прийшли на спектакль, все, що було у нас на душі – після нових бомбардувань українських міст. У відповідь вони сміялися і питали, де ми були 8 років. Говорили лише деякі, інші відверталися, коли чули виправдання геноциду. Жодна людина не пішла з черги. Коли медіа пишуть про 82% путіноїдів серед росіян, вони не перебільшують, вони применшують.

Близько десяти людей сказали, що вони українці і не бачать жодних проблем для того, щоб ходити на виставу за участю громадян країни-ворога.

Декілька перехожих підійшли, щоб сказати про свою солідарність з Україною – на відео є сімейна пара з Німеччини, чоловік дивується, що протестує лише троє людей.

Ролик, який Ліана записала після пікету, звернення до українців Барселони.

Lyana Klym пишет
Стид і сором !
Українці які вчора пішли на виставу та проти України
Чому кажу що вори проти України а на це е докази
Їм не сподобався наш пікет
« вы мешаете нем отдыхать »
Чуєте ? Ми заважали їм відпочивати у той час коли гинуть наші діти , руйнують наші хати , знищують наш народ , розстрілюють по 400 людей і кидають у могили
Ми заважали їм відпочивати на час коли наше ЗСУ кров’ю бьються за землю , сунівнрітет , волю , житття
Ми заважали їм відпочивати коли наші громадяни вимушені покинути сім’ї , дома , міста , країну
Ми заважали їм відпочивати пока наші українці знаходяться у полоні рід тяжким катуванням
Ми заважали їм відпочивати коли всім світом зберемо гроші на байрактар , дрони , ліки ,форму , взуття
Але їм не заважало ніц щоб втратити честь , совість , достойність , гордість , любов до країни
ГАНЬБА !

Valeria Burlakova пишет:

Позорище Барселони – сьогодні в театрі l’Alianca del Poblenou вистава Майстер і Маргарита з Толкаліною. Півгодини ми протестували біля входу, зустрічаючи натовп «зомбі» москалів. Ви ще шукаєте «гарних руських»? Їх не існує. Весь натовп цих придурків кричав про 8 років, що ми нацисти, нагло посміхалися з нас. Вони нічорта не розуміють! В них взагалі немає совісті!!! Навіть ті, хто живе у Європі і має доступ до всієї інформації. Вони – не зомбі! Вони – це просто натовп сволот!

Більше про ситуацію з російським сезоном:

Толкалина: из Крыма в Барселону

Фото з пікету:

 

Поделиться
Запись опубликована в рубрике Протесты и социальные инициативы с метками , , , , , , . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий