My home is flooding because of russia – Barcelona, 17.6.2023

17 червня 2023 року українці провели на барселонському пляжі акцію «Мій дім затопила росія» про теракт на Каховської ГЕС. Усього брало участь 20 осіб — було два заходи у морі. Двоє активістів з мегафоном читали маніфест англійською та іспанською, решта стояли у воді з плакатами “UN thinking NATURE sinking”, “Ukraine is drowing in russian crimes”, “Sinonyms for ruzzisa: genocide, ecocide, death, terrorism”, “ matarnos!”, “No a colonialisme ruso”, “#terrorussia stop russian war crimes!!! #armukrainenow #standwithukraine».

Також люди, які перебували у воді, тримали будиночки, на дахах яких були написані назви затоплених міст: Олешки, Нова Каховка, Кохани, Дніпряни, Херсон, і скандували «Russia is a terrorist state». Після першого заходу активісти рушили пляжем з плакатами та прапорами. Друга група людей зайшла у воду, у цій групі брала участь маленька дівчинка, яка тримала в руках свою іграшку. Наприкінці акції люди, які засмагали на пляжі, встали із солідарності з українським народом.

Потім кілька людей віднесли будиночки та плакати на вулицю Москви, яка знаходилася поряд із місцем проведення акції. Дивно, що десь залишаються вулиці, названі на честь столиці терористичної держави.

Foto:

    

Поделиться
Запись опубликована в рубрике Протесты и социальные инициативы. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий