Рождественские концерты в Йоханнескирхе 13.12 и 14.12 kl.17.30 og kl.21.00. (по два каждый день)

Вход бесплатный, но пожертвования приветствуются.

BKKs julekonserter 2013

En popdronning, Maria Mena, et klassisk vidunderbarn, Tomine Mikkeline Eide og en grenseløs duo, Heine Totland og Gisle Børge Styve, utgjør artistpakken i årets gratis julekonserter i Johanneskirken. Datoene er 13. desember og 14. desember.

En av Nordens mest suksessrike artister, popdronningen Maria Mena, byr på en rekke vakre låter, blant annet den moderne klassikeren Home For Christmas. Heine Totland og Gisle Børge Styve kommer også med sin humor og musikalitet som har tatt publikum med storm. I tillegg får vi stifte nærmere bekjentskap med det klassiske vidunderbarnet, Tomine Mikkeline Eide. Bergensjenten som har vunnet en rekke priser, nylig fikk hun Bergen kommune sin talentpris. Her blir det god julestemning!

Hvert år syr vi sammen artistpakker der vi kombinerer etablerte artister med nykommere, og gjerne på tvers av musikalske sjangere. Alltid nye sammensetninger. Vi liker å tenke litt nytt, samtidig som vi tar vare på fine tradisjoner. Alle aldersgrupper er representert blant publikum. Jul er jul, og Johanneskirken er det perfekte sted for god julestemning, sier merkevaresjef i BKK, Juliet Balgobin.

Konsertene spilles fredag 13. desember og lørdag 14. desember, to hver kveld: kl.17.30 og kl.21.00.

Kollekt til Kirkens Bymisjon
Siden 1998 har BKK invitert til julekonserter i Johanneskirken i Bergen, og konsertene har satt tusener av besøkende i julestemning. Konsertene er gratis, men tradisjonen tro får publikum anledning til å gi en pengegave ved utgangen etter konserten. Pengene går uavkortet til et godt formål. Også i år går midlene til Kirkens Bymisjon som arbeider for mennesker i vanskelige livssituasjoner.

https://www.facebook.com/events/197914470392160/?source=1

http://www.bkk.no/om_oss/media/Nyheter_og_pressemeldinger/article39637.ece

Поделиться
Запись опубликована в рубрике Жизнь замечательных бергенцев с метками . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий