Праздник огней в Японском саду 5 декабря 2013 года / Lyktene tennes i Japanhagen

1402828_595505107153617_1886844081_o

  • Snow 5 °C / -3 °C
  • Lykter er viktige innslag i japanske hager. Japanhagen på Milde inneholder åtte steinlykter av fem ulike typer. Vi tenner lys og fakler og holder omvisning med fokus på de enkelte lyktene. I Tepaviljongen blir det enkel servering. Arrangementet er lagt til torsdag 5. desember kl 16 – 18 og er åpent for alle.Krokusbakken barnehage, går i fakkeltog fra den nordre inngangen til Botanisk hage og ankommer Tepaviljongen ca. kl 1630. Omvisningen om lyktene starter ved hovedinngangen til Japanhagen kl 1700 og varer en halv time.Vi starter tenning av lys og fakler i 15-tiden mens det er dagslys, og etter hvert som mørket faller på vil dette gi en fin stemning i hagen. Velkommen til et stemningsfullt arrangement i Japanhagen.

Анонс в фб сверху – прошлогодняя фотография из архива Арборета

Поделиться
Запись опубликована в рубрике Жизнь замечательных бергенцев с метками . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий