Плакаты антимехового шествия – в городе / NOAHs fakkeltog mot pels i Bergen – 9. november 2013

Мы приглашаем всех читателей “Бергенского зайца” принять участие в антимеховом шествии 9 ноября 2013 года.

Плакат нашего антимехового шествия на кассе в магазине здорового питания Кинсарвик в Осане. Здесь продаются такие уникальные вещи, как этичные мороженое, колбаса, сыр, молоко, шоколад и товары от Линды Маккартни.

И плакаты в центре.

Анонс в фб: https://www.facebook.com/events/629632543725027/?fref=ts

  • Oppmøte ved Markens sørlige ende (ved Rema 1000)
  • Det er atter tid for å si fra om hva vi mener om den groteske pelsindustrien! Selv om folk flest reagerer med avsky mot pelsoppdrettere som sperrer 800 000 rev og mink inne i trange nettingbur et helt liv, holder dessverre enkelte politikere fortsatt sin vernende hånd over grusomhetene. Vi må alle gjøre vårt – og NOAHs årlige fakkeltog er en måte å si fra på!Opplegget: Vi samles nær Rema i Marken der det selges fakler. Derifra går vi gjennom Marken, svinger ned og går rundt Lille Lungegaardsvann og ender på Torgallmenningen. Her blir det appeller (ca. 6 stykk).Behov: Vi må være mange dersom dette skal gå bra. Vi trenger fakkelselgere, brannvakter, ververe, utdelere av informasjon, «troppledere», fotografer, banner- og plakatutdelere, samt folk som kjører og som rydder.
Поделиться
Запись опубликована в рубрике Протесты и социальные инициативы с метками , , , , , , . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий