Вспомни тех, кого потерял / Hjertefred i Bergen / 2012

Первое воскресенье ноября – день, когда норвежцы вспоминают умерших. 4 ноября 2012 года после 17:30 бергенцы соберутся в Nygårdsparken, чтобы поставить фотографии и свечи. Будут песни, танцы, перфомансы, музыка, стихи, световые инсталляции. Всё закончится в 19:15.

“Velkommen til en vakker kveld på allehelgensdag for å minnes de vi har mistet gjennom dans, sang, poesi, musikk og symbolske handlinger.
Arrangementet er gratis, livssynsnøytralt og har innslag av fantastiske artister som DO RE MI Barneteater, dansere fra Kulturskolen i Bergen og Bergen Dansesenter, Søråshøgda Barnekor, Birgitte Bakke kommer med sin nydelige HANG og mange flere. Dette blir blandet sammen med poesi, lyssatt park og god stemning.
Hjertefred begynner kl 18:00 men kom gjerne tidligere slik at du har tid til å minnes de/den du har mistet ved å tenne et lys, sette frem et bilde i minnetrappen, eller legge ned blomster. Parken vil ha klare rammene for kvelden til kl 17.30 slik at dere får god tid til å ta inn alle de vakre innslagene.
Husk å kle deg godt siden vi er utendørs!
Arrangementet passer for alle; både barn og voksne har glede av programmet.
Se mer: www.hjertefred.no
“Du lever i hjertet mitt” ” отсюда

Общенорвежский сайт, на котором можно посмотреть фотографии с предыдущих праздников.

Поделиться
Запись опубликована в рубрике Жизнь замечательных бергенцев с метками , , , . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий