О завтрашнем зоозащитном собрании в Бергене

Oppstartsmøter for NOAH-aktive i Bergen, Trondheim og Østfold
NOAHs aktivistnettverk samler stadig flere som vil hjelpe til i kampen for dyrs rettigheter. I februar og mars er det klart for oppstartsmøter for NOAH-aktive i Bergen, Trondheim og Østfold.

Søndag 27 februar fra 15.00 – 16.30 er det møte for alle som vil være aktive for dyrs rettigheter i Bergen og omegn. Møt opp på Pygmalion økologiske cafe (Bergen sentrum) i Nedre korskirkeallmenning 4 (se kart her) kl. 15.00 om du vil være med. Kontaktperson er NOAH-hjelper Aina (98643761). Se facebook event, og bli med i vår facebook gruppe NOAH-aktive i Bergen.

Torsdag 3 mars fra 19.00 – 20.30 er det møte for alle som vil være aktive for dyrs rettigheter i Trondheim og omegn. Møt opp på Bokkafèen på Svartlamon i Strandveien 23 (se kart her) kl. 19.00 om du vil være med. Kontaktperson er NOAH-hjelper Nina (41176879). Se facebook event, og bli med i vår facebook gruppe NOAH-aktive i Trondheim.

Lørdag 26 februar fra 12.00 – 14.00 er det møte for alle som vil være aktive for dyrs rettigheter i Østfold. Møt opp på Rica Saga hotell i Sandesundsveien 1, i Sarpsborg (se kart her) kl. 12.00 om du vil være med. Kontaktperson er NOAH-hjelper Anette (98844118). Se facebook event og bli medlem i vår facebook gruppe NOAH-aktive i Østfold.

Send en e-post til aktivistkoordinator@dyrsrettigheter.no med navn og tlf. nr. om du kan komme, så vi vet hvor mange som kommer. Send også e-post om du vil være aktiv i disse byene, men ikke har mulighet disse dagene så sender vi deg en oppsummering av møtet i etterkant.

Håper flest mulig kan ta turen ut til disse møtene! 🙂

Поделиться
Запись опубликована в рубрике Жизнь замечательных бергенцев. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий